WORLD OF RIBS DRONTEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 794 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij World of Ribs Dronten. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 13:40 Wat een bizarre enorme teleurstelling. Voor ruim 60 euro aan ribben besteld. 3 smaken. Je betaald nog steeds bezorgkosten. Het was zo droog dat bij elke hap die je doorslikt je het langzaam door je slikdarm voeld glijden als een brok. Marinade?
21 jan 2023 om 19:32 Het was jammer dat het eten niet echt warm meer was. Bezorger stond voor de deur is weer gegaan en kwam 15 later terug toen was het niet echt warm meer
15 jan 2023 om 20:31 Het was jammer dat we een salade en de sauzen miste. Verder was de bezorging op tijd en het eten heerlijk!
14 jan 2023 om 13:10 Spareribs waren goed, bezorging mooi op tijd. Vriendelijke bezorgster
8 jan 2023 om 11:50 Voor ons de laatste keer, kruidenboter ontbrak. Spareribs hartstikke taai
8 jan 2023 om 3:09 Erg leuke bezorger. Werd een beetje verlegen van m, hahahaha. Maarre was wel lekker, alleen niet zo pittig als in de omschrijving van habanero peper.
23 dec 2022 om 8:00 Prima eten alleen 1 stokbroodje was een beetje nattig.
22 dec 2022 om 23:01 slechtste bedrijf waar ik ooit besteld heb… eten was lauw en spareribs waren taai en smaakloos. zelfde voor de burgers… prijs is veel te hoog voor wat je krijgt.. ben er goed ziek van geworden..
22 dec 2022 om 20:29 Kipsate besteld. Zeker voor herhaling vatbaar!
10 dec 2022 om 21:04 spareribs zat geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen smaaaaaak aaan. En daar betaal je dan 22 euro niet normaal De bezorg tijd was wel op tijd
13 nov 2022 om 23:48 1730 levertijd werd 1745 en aan de deur om 1805. Cordon bleu was rauw, en nieuw voorzien pas om 1840 uur. Was bestelling voor 10 personen. Dus niet allemaal tegelijk kunnen eten.
12 nov 2022 om 8:22 Het ging ons vooral om het lekkers van de banketbakker, en jumm wat was dat lekker!!