WORLD OF RIBS DRONTEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 767 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij World of Ribs Dronten. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 22:39 Zeer weinig ribben bestel voor 25 euro aan ribs dan zijn 2 kleine rekjes wel weinig vlees was niet heel warm
11 sep 2022 om 21:18 The food is very good. Before that, I was ordering from Biden… Side and I'm just changing restaurants. I recommend.
8 sep 2022 om 21:10 Helaas viel het deze keer vies tegen.We hadden saté en varkenshaas besteld. De sate stukjes waren al droog, maar nog wel eetbaar. De varkenshaas hebben wij helaas direct weggegooid want die was zo droog en doorbakken dat dit niet eetbaar was.
3 sep 2022 om 19:46 Top eten echt een aanrader
26 aug 2022 om 19:52 Bezorging zou 60 minuten zijn we hebben ruim anderhalf uur gewacht spareribs zouden erg spicy zijn maar helaas erg droog en weinig smaak de snitzel daar gelaten kant en klaar uit de frituur en de frites meerdere keren gebakken nooit weer voor ons
21 aug 2022 om 20:03 Het bezorgen duurde langer dan 90 min. 1uur en 45 min Het eten was lauw/koud, en patat taai.
21 aug 2022 om 19:25 Het eten was erg lekker, er zat alles op en aan kortom lekkere spareribs
21 aug 2022 om 13:59 Helaas waren de hamburgers niet lekker. We hebben ze weggegooid.
21 aug 2022 om 12:53 Spareribs prima Snitzel is gewoon in de frituur gegooid. En alle sausjes misten alweer. Jammer maar wij bestellen hier niet meer voor die prijs mag je wel wat beters verwachten. Bezorging 1 uur en 45 min
19 aug 2022 om 20:03 Voor ons nooit meer… vlees was door en door droog en had bijna geen smaak (we hadden sweet. Echt een enorme tegenvaller en zeker voor dat geld.
14 aug 2022 om 21:33 Eten was goed warm en de patat was lekker. Er ontbrak 1 coleslaw en vond de spareribs droog
13 aug 2022 om 21:23 Eten was erg lekker,maar erg weinig. Prijs kwaliteit vond ik erg tegen vallen. Ook had ik bloemkool met kaassaus besteld en 2,25 voor betaald, maar niet gekregen. Bezorger was wel keurig optijd en erg vriendelijk. Jammer want nogmaals, het eten zelf